Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
The Grill (Brown' s Hotel)


Fabelaktig service, klassisk konservativ stil og britisk kjøkkenMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 10 av 15
Prisnivå: Middels-høy


The Grill er hovedrestauranten ved ærverdige Brown’s Hotell. Hotellet åpnet i 1837 av Mr. Brown, butleren til Lord Byron. Brown’s er nå pusset opp for over 200 millioner. Her finner man alt av avantgarde teknologi og delikate minimalistiske rom i hvitt og limegrønt. The Grill Restaurant derimot er imperiets England; formel eikepaneling som munner ut i utskårne tresøyler. Behagelige stoler og stor avstand mellom bordene. Århundrelang britisk konservatisme er innrøkt i veggene, og klientellet er så Old England som man kan få det.

Dessverre minner maten for mye om gamle England også, selv om The Grill forsøker å tilpasse seg et visst gourmetpreg. Til lunsj kan man bestille to retter til 25 pund og tre retter til 30 pund. Men til forskjell fra en virkelig storslagen gourmetrestaurant, får man ikke mer enn de rettene - til nød noen petits fours til kaffen.

Vår Pressede lammeterrin var fullstendig uten smak. Hovedretten var langt bedre. Andebrystet smakte atskillig mer, men porsjonene var svært små. Sjokolade mille feuille var et dristig forsøk på å nærme seg et visst artisteri, men dessverre, desserten smakte alt for lite. De som foretrekker små porsjoner og er fanatisk begeistret for mørk, helsebringende sjokolade, ville imidlertid likt denne desserten.

Vi mener The Grill er for de som vil oppleve det gamle imperiets stil og grasiøse service. Matmessig finner man hundrevis av Londonrestauranter som overgår denne. Vi anbefaler heller at man bor på Brown’s i stedet for å spise på grillen. Brown’s Hotel, medlem av The Leading Hotels of the World, tilhører nok Londons tre beste hoteller.
The Grill (Brown’s Hotel)
Albemarle Street Tlf. (020) 7493 6020
Åpningstider: Alle dager: 12.30-14.30, 19.30-22.30.
Publisert: 12.04.2007 00:00:23Flere restauranter med
i London:

Criterion

Kai Mayfair

The Greenhouse

The Grill (Brown' s Hotel)

The Ivy

The Savoy Grill (Savoy Hotel)

The Square

Tom Aikens

Wild Honey

Wilton’s

Opphavsrett © 2006-2020 FemStjerner.no | Sitemap