Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Kai Mayfair


Kinesisk luksusrestaurant på nivå med Yang tze kiang
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 9 av 15
Prisnivå: Høy


Kinarestauranten Kai Mayfair ligger i Londons definitivt mest attraktive område. Her ligger alle de beste hotellene, restaurantene og luksusbutikkene. Dessuten, å vandre rundt i Mayfair på kvelden er en opplevelse hinsides denne verden. Bare så synd at the Duke of Westminster eier det meste og husprisene er så høye at ikke de smårike engang kan drømme om å bo i Mayfair.

Kai Mayfair er også blitt stadig dyrere og dyrere. En suppe vil nå ligge på rundt 200 kr og flere av hovedrettene strekker seg opp mot 500! (Lunsjmeny til 24£.) Kvaliteten er ikke stort bedre enn på en småskitten kinarestaurant i en norsk småby. For oss er det uforståelig at den relativt pålitelige Zagatguiden utropte Kai til Londons beste kinarestaurant i 2006 og enda mer uforståelig er det at stedet har fått seg en michelinstjerne.

Da femstjerner.no besøkte stedet fant vi den crispy chilibiffen helt ordinær. Det samme gjaldt Chicken Peking. At dette stedet fremdeles har et slikt renommé, må bety at det befolkes av pengesterke uten raffinerte ganer, med sterk uvilje mot å utvikle sine kulinariske gener.

Styr unna Kai selv om beliggenhet og interiør er catchy.
Kai Mayfair
65 South Audley Street, Tlf. 020 74938988
Åpningstider: Man-lør.: 12.30-14.30, 19.30-22.30.
Publisert: 02.09.2007 00:00:23Flere restauranter med
i London:

Criterion

Kai Mayfair

The Greenhouse

The Grill (Brown' s Hotel)

The Ivy

The Savoy Grill (Savoy Hotel)

The Square

Tom Aikens

Wild Honey

Wilton’s

Opphavsrett © 2006-2020 FemStjerner.no | Sitemap