Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Wild Honey


Tam restaurant med kjempetilbud til lunsj som nettopp har ervervet seg en michelinstjerne
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 9 av 15
Prisnivå: Middels


Wild Honey holder til i en tidligere klubb like ved Hanover Square. Klubbsettingen betyr mørk eikepanelling og enorm takhøyde. Noen lett bisarre bilder mot den solide panelingen, demper lokalets seriøsitet.

Men samtidig er restauranten så smal og lang at, har man spist og drukket mye, vil man uvilkårlig begynne å dulte borti ting på vei ut.

Vi bestilte dagens treretter til utrolige 16,90£. 170 kroner for tre retter! Det er McDonald's-priser. Det er nesten ufattelig billig, og restauranten går garantert tap til lunsj. Samtidig med prisnivået skal maten være så spektakulær at michelinmennene nettopp ga den en stjerne. Akkurat det skjønner vi ikke helt. Rene, enkle smaker, men likevel, vi fant maten litt for kjedelig. Hederlig unntak var lammebrystet, en rett som ville gjort oppsikt i en hvilken som helst restaurant med tre michelinstjerner.

Grei service, selv om den helt store entusiasmen uteble. Ja, denne mangelen på entusiasme var dessverre den dominerende negative faktoren, enten det gjaldt mat, dekor eller service.
Wild Honey
12 St George St, Tlf. 020 7758 9160
Åpningstider: Hver dag 12-15, 19-23.Publisert: 25.04.2008 00:00:23Flere restauranter med
i London:

Criterion

Kai Mayfair

The Greenhouse

The Grill (Brown' s Hotel)

The Ivy

The Savoy Grill (Savoy Hotel)

The Square

Tom Aikens

Wild Honey

Wilton’s

Opphavsrett © 2006-2020 FemStjerner.no | Sitemap