Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Bergen
Big Horn Steak House


Harry og HornyMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 8 av 15
Prisnivå: Middels


Big Horn ligger ved Bryggen, bare 20 meter fra Steakers. Steakers er en restaurant med samme stil og biffkonsept som Big Horn. Big Horn har den fordel at de fleste kjenner konseptet fra andre byer, Steakers har fordelen med utsikten over Vågen. Ellers kan Steakers minne om den litt penere lillesøsteren, som er litt mer intelligent enn storesøsteren (Big Horn), mindre vulgær, flinkere bak grytene, men som ikke har samme evne til å kapre mannfolk. Big Horn virker allerede nå til å være i stand til å kapre spisegjester av begge kjønn. Inngangspartiet er prangende, to enorme horn plassert på hver side av inngangsdøra. Jeg kom til å tenke på følgende Freud-sitat: Noen ganger er en sigar bare en sigar. De samme enorme fallosene gjentar seg inne. Interiøret ellers er nytt, ganske behagelig, krydret med pistoler og rifler på veggene, en utstoppet okse. Stolene er komfortabelt trukket i oksehud (ekte?) og bordene er i matchende mørkt tre. Men det er disse enorme hornene laget av båtbyggerplast (som avgir en nokså hul klang når du kakker på dem) som man sitter igjen med.

Vi bestilte en innbakt scampi (89kr) og fikk gravlaks. Vi bestilte gratinert hummer (103kr) og fikk den servert kald. Ingen problem med å få byttet til scampi og oppvarmet hummer. Men det virker nokså latterlig når man noterer ned nummeret på retten, krysser av for hvitløk/ikke hvitløk, ekstra siderett etc og likevel får feile ting. Dette konseptet med å notere ned bestillingen, har vel kun nytte som et presisjonsinstrument. Ellers er det både pirkete og lite kontaktskapende. Hummeren var relativt smakløs og litt i kategorien tyggegummi. Innbakt scampi var rikt krydret og god på smak. Men hvorfor servere totalt kjønnsløse salater? Ingen dressing, ingen olje og ingen smak.

Både svinefileten (182 kr) og indrefileten (150 gr = 177 kr) var lunkne. Indrefileten var mør og velsmakende. Svinefileten mer middelmådig. Sideretten (champignonstuing, 26kr) var direkte pregløs. Likevel, hovedrettene var det beste på Big Horn. Ostekaken (69kr) var kompakt og avga lite smak. Kaffeis i Baileys (49) var god, men kunne blitt bedre med litt mer Baileys. (Ofte er det for mye Baileys i.) Ingen koffeinfri kaffe var å oppdrive. Da vi sto ute, kakket vi litt på et av hornene igjen. Det avga en hul, djup og mørk lyd - som resonansen fra et forsmådd indre.
Big Horn Steak House
Lodin Lepps gt 2D, 5003 Bergen. Tlf. 55 36 60 60
Åpningstider: Man-lør: 15-23. Søn: 14-22
Publisert: 13.01.2007 00:00:23Flere restauranter med
i Bergen:

Brazil Churrascaria

Acido Coctailbar & Restaurant

Alléhjørnet Thai Restaurant

Anne & JC, Café & Conditori

Arti (Kong Oscars gt. 8) (Restauranten er nedlagt)

Asian Corner (Matbørsen)

Aspendos Café & Restaurant (Restauranten er nedlagt)

Baker Brun - Telegrafen

Bar Kollektivet

Bar Kollektivet

Bar-B-Que (Restauranten er nedlagt)

Baroli (Restauranten er nedlagt)

Bekkjarvik Gjestgiveri

Big Horn Steak House

Bocca

Brasserie 22 (Restauranten er nedlagt)

Bryggeloftet

Bryggeriet Scene/Restaurant/Mikrobryggeri (Zachariasbryggen)

Bryggestuene

Brød & Vin

Buddha Café (Restauranten er nedlagt)

Café Augustin

Café Aura

Café Bastant (Bastant i Øvregaten er nedlagt)

Café Opera

Café Opus (Vestkanten Storsenter)

Cafe sze Chuan

Chiang Mai Thai Restaurant

Chili Tapasbar (Matbørsen)

Chillout TravelCentre

China Palace

China Palace

Classic Restaurant

Cornelia

Cyclo

Dampen

Den lille risbollen

Dickens

Dolly Dimple’s (Torgalmenningen)

Don Pippo

Dr. Wiesener

EAT (2010-anmeldelsen)

Egon

ENTR3

Era Bar og Restaurant

Ferdinand på Engen

Fillini Restaurant & Bar

FISH Restaurant

Fjord Fusion

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap