Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Oslo
Bagatelle


(NB. Bagatelle stengte i desember 2009.) To Michelinstsjerner og verdens beste på fisk. Servicen på Bagatelle er helt spektakulær.









Eyvind Hellstrøm har aldri blitt verdensmester i kokkekunst, men er likevel den som har kreert landets mest spektakulære restaurant. På fisk er det trolig ingen i verden som gjør det bedre. Ingen behandler torsk slik som Hellstrøm. Sist vi spiste Grand Meny (1350 kr) på Bagatelle fikk vi blant annet servert en Foie Gras med Sevruga kaviar. Denne retten bør bli obligatorisk i alle kulinariske historiebøker, ja, nevnes bør i nasjonalsangen og.

Servicen på Bagatelle er helt spektakulær, på høyde med Gordon Ramsay Hospital Road og Pierre Gagnaire. Man sitter svært komfortabelt i de tilbakelenede skinnstolene, selv om de, rent estetisk, kan få en til å tenke på timer hos tannlegen. Fin samtidskunst langs de lyse veggene. Vi mener at det knapt er en håndfull restauranter i hele Europa som holder Hellstrømnivå.
Restaurant Bagatelle
Bygdøy Alle 3, 0257 OSLO
Åpningstider: Man–lør: kl. 1800. søn: stengt




Publisert: 19.01.2007 00:00:23



Siste nyheter:

Bagatelle

Brasserie France

Christiania Café, Restaurant & Bar

Dinner

Eik Annen Etage

Front

Julius Fritzner

Kontrast

La Brasserie

Le Canard

Ling Ling

Løvebakken

Mona Lisa

Nodee

Plah

Smalhans

Statholdergaarden

Theatercaféen

Xich Lo

Opphavsrett © 2006-2018 FemStjerner.no | Sitemap