Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Gordon Ramsay


Londons eneste med tre michelinstjerner
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 14 av 15
Prisnivå: Høy


Gordon Ramsays hovedrestaurant ligger djupt sør i Chelsea. Gordon Ramsay i Hospital Road serverer mat hakket bedre enn Gordon Ramsay ved luksushotellet Claridges. (Vi gir Gordon Ramsay Claridges fire på både mat og service, og en firer (henimot fem) på interiør.) Den subtilt grå spisesalen i Chelsea er mindre spektakulær enn søsterrestauranten. Servicen er imidlertid flere hakk bedre. Det er også her ved denne hovedrestauranten hvor villmannen og eks-fotballstjernen Ramsay selv tilbringer mest tid. Ifølge legenden raser han rundt på motorsykkel for å se over sine ulike Londonavleggere. Og breddekvaliteten ved Ramsay viser seg ved at både Gordon Ramsay Claridges og Maze har en michelinstjerne. Det blir 5 michelinstjerner det!

For 35 pund eller 350 kr får man en fem-seks retters lunsj. Alt holder fantastisk høy kvalitet. Likevel, vi savnet faktisk "the finishing touch" i forhold til fiskerettene. Vi mener at selv om G. Ramsay Hospital Road har tre michelinstjerner, holder ikke sjømaten samme standarden som hos den enstjernede Bagatelle i Oslo.

Trøsten er at til lunsj på Ramsays flaggskip spiser man fem-seks av verdens beste retter til samme pris som en hovedrett pluss dessert på enkelte overprisede norske restauranter. Ikke rart man må henge over telefonen i timevis for å kapre et bord.

Gordon Ramsay
68-69 Hospital Rd. Tl (020) 73524441
Åningstider: Man-fre. 12,30-14,30, 19,30-22,30.
Publisert: 27.04.2007 00:00:23Flere restauranter med
i London:

Apsleys

Dinner at Heston Blumenthal

Gordon Ramsay

Hakkasan

Marcus Wareing at The Berkeley

Nahm

Ritz Restaurant

The Capital

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap