Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Nobu


For wannabees som legger lite vekt på mat og estetikk
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 5 av 15
Prisnivå: Høy


Nobu er situert inne i den kjønnsløse byggeklossen kalt The Metropolitan Hotel i London. Nobu er antakelig den mest mislykkede michelinrestauranten vi i femstjerner.no noen gang har besøkt (kanskje med unntak av da vi besøkte ORO den dagen Terje Næss hadde levert oppsigelsen). Bordene ligner skolepultene vi ripet opp med passerspissene i sjetteklassen. Og de svarte stolene er like ubarmhjertig for bakparten som servicen for sjelen. Servitørene er like tafatte som franske fotomodeller på dop, og maten like middelmådig som Egon på Karl Johan.

Ifølge Britney Spears (før sammenbruddet) gir signaturretten Blackened Cod (24£) uttrykket fisk en ny dimensjon. Vi fant den svarte torsken som hadde ligget i lake i 24 timer pregløs og nesten oppløst i vann. Ville man ha garnityr, kunne en uhyre arrogant & tafatt servitør i helsort fortelle oss at vi kunne kjøpe en bolle ris. Poteter eksisterer ikke på denne japansk-søramerikanske fushionrestauranten.

Da man søkte etter toalett havnet man til slutt hjelpeløst nede i trimrommet på hotellet. Selvsagt er det ingen skilter ved denne minimalistiske høyborgen. Nobu har et anstrøk av helvete ved seg; det lover alt men ender ut i luft, vind og ingenting.
Det eneste forsonende ved stedet var Creamy, spicy shrimp (12£).
Nobu
19 Old Park Lane. Tlf. (020) 7447 47 49
Åpningstider: Alle dager: 12-15, 19-22.
Publisert: 23.03.2007 00:00:23Flere restauranter med
i London:

China Tang

Hibiscus

Le Caprice

Nobu

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap