Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Marcus Wareing at The Berkeley


Stedet for topp service
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 14 av 15
Prisnivå: Høy


Da Femstjerner.no dro til London på gourmettur, bodde vi på Berkely Hotel i Knightsbridge. Bor man på The Berkeley fra fre-til man, får man en natt gratis. Det koster likevel rundt 6000 kroner for tre netter. Hovedrestauranten ved Berkeleyhotellet heter nå Marcus Wareing. Før het den Petrus, og var den restauranten hvor noen Barclaybankansatte feiret en vellykket handel med en flaske vin til 80 000 kr - for deretter å få sparken.

Vi holdt oss imidlertid til dagens lunsjtilbud, et valg av 5 retter til 35£. Prisen minner jo om USA sitt kjøp av Alaska. Billig, svært billig. Og ikke gikk vi for noen Petrusvin til 80 000 heller. For 30£ finner sommelieren en helt grei vin. Eneste svakheten ved måltidet var fiskerettene. De manglet smak.

Den unge Marcus Wareing er en av Londons aller beste kokker. Det merket vi allerede på kokkens venterett. I 2007 mottok han sin michelinstjerne nr. 2. I tillegg overser han politikernes matpalass, The Savoy Grill, som under hans assistanse mottok en michelinstjerne (og som nå har mistet den = fortjent).

Lokalet på Marcus Wareing er svært diskret, en slags moderne og fri utgave av typen mørk herreklubb. Mao eksklusiv atmosfære og fantastisk service. Det endte med at en smellvakker asiatisk jente geleidet oss inn i kjøkkenet for å overvære den militære orden og hilse på Wareing. Slik behandler man gjestene på Marcus Wareing. Herved anbefalt.

Marcus Wareing
Wilton Pl. (004420) 7235 12 00
Åpningstider. Man-fre. 12-15, 19-22, lør.19-22.
Publisert: 23.03.2007Flere restauranter med
i London:

Apsleys

Dinner at Heston Blumenthal

Gordon Ramsay

Hakkasan

Marcus Wareing at The Berkeley

Nahm

Ritz Restaurant

The Capital

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap