Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Hakkasan


Kinesisk fushion i trendy miljø
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 14 av 15
Prisnivå: Middels-høy


Hakkasan er en asiatisk gourmetrestaurant med en michelinstjerne. Dette er stedet å lunsje etter å ha overanstrengt knærne på British Museum - om man finner fram da. Aldri har vi lett så lenge etter en restaurant. Restauranten er nesten umulig å finne. Hvor mange taxisjåfører som nesten har fått infarkt i forsøket på å finne fram, vet vi ikke, men er man først innenfor, er strabasene fort glemt og ingen som klager.

Baren på Hakkasan er så trendy, så stilig og samtidig klassisk at man ikke må bli forundret om Prins Harry står der med sin nye flamme og forsøker å vri seg ut av bryllupsplanene hennes. For Wild Harry er det fremdeles Grey Goose Vodka og hæla i taket på Hakkasan!

Ifølge Michelinguiden er stedet cool, forførende med en eim av eksklusivitet. Sistnevnte gjelder også serveringen. Derfor kan det mangle noe på varme og avslappethet. Maten er Kantonesisk innovasjon på sitt beste, godt under prisen på en middels restaurant i Norge. Hakkasan serverer kinesiske retter laget på et vis vi garanterer du aldri før har spist. Det smaker ikke bare eksotisk. Det er helt nydelig. Prøv Satay chicken eller Black Pepper Beef og du vil drømme om smaken i måneder etterpå. I april 2011 var jeg invitert i bursdagsselskap på Hakkasan. Den 7-retteren som vi da fikk servert er en av de aller beste jeg har spist noengang. Sjelden eller aldri har jeg opplevd servitører tømme i vin og vann så ofte til en gruppe med 19 gjester. Og interiøret med de nydelige veggene prydet med gullmønster mot en sort bakgrunn var enda finere enn jeg husket fra sistgang.

På Hakkasan er maten så god at det gjør sterkt inntrykk på de mest profesjonelle innenfor restaurantverdenen. Jeg husker med forbauselse hvor engasjert restaurantenes rikssynser Hellstrøm ble, da han anbefalte stedet for meg.
Hakkasan
8. Hanway Pl. Tlf (020)79277000 www.hakkasan.com
Åpningstider. Alle dager. 12-15, 19-23.Publisert: 29.03.2011Flere restauranter med
i London:

Apsleys

Dinner at Heston Blumenthal

Gordon Ramsay

Hakkasan

Marcus Wareing at The Berkeley

Nahm

Ritz Restaurant

The Capital

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap