Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Oslo
Løvebakken


Trendy, trivelig og middelmådig. La oss si det med en gang: Løvebakken holder på ingen måte den samme standarden som Terra, den forrige restauranten i Stortingsgaten 2.
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 10 av 15
Prisnivå: Middels-høy


Vi hadde håpet at Løvebakken ville dra Terrakonseptet mot nye, uante høyder. Men dessverre, her er det bare de brune stolene som minner om Terra, og de begynner til gjengjeld å se slitne ut.

Servicen er på nivået "vi forsøker å være hyggelig", men idet servitøren brakte oss cola istedet for cola light, prøvde vi å dekke over den lille misforståelsen ved å si at vi for tiden er på slanking. Ingen respons. Og gjesten føler seg som en idiot.

Smaken på sopprisottoen (145 kr) ble fullstendig dominert av de svære bitene av sylteagurk. Synd ettersom både sopp og trøffelolje pleier å være deilige ingredienser. Nå ble det hele bare syrlig. Sjøkrepssuppen (95 kr) manglet mye på kraft og smak. Tynt og intetsigende og milevis fra den samme suppen som vi spiste på Finnegaardsstuene et par dager før (6.september 2007).

Cæsarslaten (135 kr) og Entrecoten (155 kr) var ok, Entrecoten ok+. Men vi gikk lunken ut fra lunsjen, ja, på grensen til å være skuffet. Synd at standarden har sunket. Beliggenheten er jo perfekt og interiøret stilig, selv om det ikke innvarsler noe nytt på dekorfronten - slik Terra gjorde.
Løvebakken
Stortingsgaten 2. Tlf. 22424080
Åpningstider: 11-23
Publisert: 16.11.2007 00:00:23Flere restauranter med
i Oslo:

Brasserie France

La Brasserie

Løvebakken

Mona Lisa

Plah

Xich Lo

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap