Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Paris
Café de la Paix


Da 2. verdenskrig var over og De Gaulle hadde ferdigfeiret frigjøringen, gikk han sporenstreks bort til Café de la Paix og spiste en omelett.
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 11 av 15
Prisnivå: Høy


Femstjerner.no spiste julemiddagen på denne verdensberømte restauranten. Seks retter til 800 kr er ikke avskrekkende når man har Paris sine julemenyer i tankene. Le Bristol for eksempel tilbydde en nokså uspennende meny til 4000 kr.

En veldig god terrine foie gras, brukbare østers og ellers nokså middels kalkun + desserter. En utsøkt middelmådig glass med champagne var også inkludert i menyen.

Nyoppusset Empire Restaurant
Dersom man ser seg rundt i restauranten, blir man nesten blendet av den storslagne dekoren. Ser man imidlertid nærmere på detaljene, er det ikke så interessant. Storslagent ja, subtilt nei. Og servitørene er helt ok og kan sine ting, men holder langt fra det servicenivået som man kan finne på de beste stedene, slike som "Le Cinq", Pierre Gagnaire og Les Ambassadeurs.

Vi må innrømme at vi var, da vi sto utenfor restauranten og glante på det opplyste Operabygget, en smule skuffet. Vi visste at dette ikke er blant de ti beste i denne gourmetbyen, men vi trodde da virkelig at Café de la Paix var blant de rundt 30 beste. Storslagent til tross, matmessig er det langt fram til de aller beste.
Café de la Paix
12. Boulevard Capucines
Åpningstider: Fra 7 om morgenen til til 24.
Publisert: 10.02.2008 00:00:23Flere restauranter med
i Paris:

Café de la Paix

Grand Café des Capucines

Le Grand Véfour

Le « Cinq » (Four Seasons Paris)

Ledoyen

Taillevent

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap