Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
China Tang


Det er oppsiktsvekkende når et av Londons beste hotell disker opp med en middelmådig restaurant.
Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 5 av 15
Prisnivå: Middels-høy


Det er nesten ufattelig at selveste Dorchester har en så svak kinarestaurant. Ok, den er eiermessig en selvstendig enhet, men når kanskje Londons beste hotell disker opp med en så middelmådig restaurant, er det oppsiktvekkende.

Vi bestemte vi oss for å avslutte vår helg i London på China Tang. Der opplevde vi først at lunsjmenyen ikke ble presentert. Dernest oppsto det masse kluss med bestillingen. Så fikk vi servert noen usedvanlig seige Chicken Satay. Hovedretten, også kylling, ville fått en til å stusse selv om det var blitt servert på en av de billige kinarestaurantene i en søvning norsk småby. Vi ble ganske enkelt perpleks av det lave matnivået. Blandingen av Art Deco og kinesiske utskjæringer begynte etter hvert, dess lenger vi ble sittende, å irritere oss. Det hele ble bare mer og mer kitschy.

Vi mener at her må Dorchester-kjeden kjenne sin besøkelsestid og få denne skiftet ut med en ny restaurant, jo før jo bedre - selv om hotellet kan skilte med både Alain Ducasse og The Grill Room, begge restauranter som borger for høy matkvalitet.

China Tang
Park Lane Tlf. 020 7629 9988
Åpningstider: Hver dag 12-15, 19-23.
Publisert: 25.04.2008 00:00:23Flere restauranter med
i London:

China Tang

Hibiscus

Le Caprice

Nobu

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap