Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Dinner at Heston Blumenthal


Kjemi på kjøkkenetMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 14 av 15
Prisnivå: Høy


Mandarin Oriental Hotel er et stødig og staselig hotell et steinkast fra Harrods. Marmoren, ikke minst mengden marmor, er spektakulær og baren (Mandarin Bar) er kanskje den beste baren i hele byen.

Spiseutvalget ved hotellet er det vanskelig å overgå. Dinner, Heston Blumenthals nye restauarant, er det nesten umulig å få bord ved. Prøv noen måneder i forveien! Jeg var heldig. Klarte såvidt å få et bord til klokken 14.00 lørdag 29. april, 2014. (Bestilte to uker i forveien.)

Beroligende interiør med en fantastisk "widescreen" utsikt over Hyde Park.

Jeg ble igrunnen overrasket over hvor tradisjonell maten var: jeg har jo hørt om hans sardinsorbet, hans lakrisis etc, men det eneste virkelig spektakulære var hans Nitro-is tilberedt ved bordet som, i en ti-sekundersperiode, fikk spiseområdet vårt til å se ut som teltområdet til Roald Amundsen på Sydpolen.

En fantasisk god forrett: Meat Fruit (andeterrin, på en prikk lik en mandarin) til 175 kroner, en helt ok Crab loaf (175 kr) og en ganske vanlig Ribeye Beef. Ribeye-biffen kostet forresten 380 kroner!

Kun en venterett,. Det er sjeldent spartansk til en restaurant med to michelinstjerner å være. Egentlig litt, bare litt, skuffet i matveien, men ellers enormt fornøyd. Her har mange restauranter alt å lære når det gjelder service.

Et måltid som får en til å tralle på hjemveien.
Publisert: 06.10.2014Flere restauranter med
i London:

Apsleys

Dinner at Heston Blumenthal

Gordon Ramsay

Hakkasan

Marcus Wareing at The Berkeley

Nahm

Ritz Restaurant

The Capital

Opphavsrett © 2006-2020 FemStjerner.no | Sitemap