Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Oslo
Mona Lisa


Stilig og glamorøsMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 10 av 15
Prisnivå: Middels-høy


Selv om reproduksjonen er av Mona Lisa er sjeldent stygg, har dette stedet en dekor og atmosfære det er en fryd å sitte i. Skjønnheten sitter ikke i detaljene, men i heltheten. Man får en følelse av å befinne seg på et glamorøst sted. Stedet har noe så sjeldent som et løft ved seg. Jeg fikk en akutt følelse av å befinne meg på en luksusrestarant i Marrakech. Kan hende skyldtes det stedets fine og gjennomtenkte belysning.

Når man kommer til maten, er det hele middels. Min scampi-rett (229 kr) kan ikke beskrives som annet enn daff i smak og utseende. Ingen crunchy scampi her, nei. Denne retten smaker som regel mye bedre på asiatiske steder. Hummersuppen (88 kr) var for tykk i konsistensen og hadde bare en smak. Filetto Oscar (249 kr) smakte bedre, mens Spaghetti Carbonara (169 kr) var helt adekvat. Men også en erkeitaliensk spaghetti-rett manglet punch. Jeg tror at maten på dette stedet vil bli bedre gjennom mer eksperimentering med sauser.

Servicen var hyggelig uten å være personlig. Det satte nok paret ved siden av oss pris på ettersom de fikk anledning til å bruke hele kvelden til å stryke hverandre heftig på lårene.
Mona Lisa
Grensen 10. Tlf. 22340230
Publisert: 19.04.2014Flere restauranter med
i Oslo:

Brasserie France

La Brasserie

Løvebakken

Mona Lisa

Plah

Xich Lo

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap