Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Oslo
La Brasserie


Saviour in a City that SleepsMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 9 av 15
Prisnivå: Middels


Jeg spiste på La Brasserie påsken 2014. Da hadde Oslo gått i dvale. Så godt som alle butikkene var sloknet allerede onsdag før Skjærtorsdag. I restaurantbransjen var de aller fleste i langt oppe i fjellheimen - tom alle de svenske servitørene må ha sviktet metropolen!.

Jeg lurte faktisk på om det er mulig for folk å kunne feriere i Oslo i påsken? Så dødt var det. Dette bør faktisk bli en politisk sak: Man kan rett og slett ikke evakuere en hovedstad på denne måten. Det var mange turister, og alle måtte tråle de utdødde gatene på jakt etter et spisested som holdt åpent.

La Brasserie og Mona Lisa ble da redningen. La Brasserie åpner hver dag klokka 06.00, og kjøkkenet er åpent til 03.30. Fantastisk! Er de norgesmestre i åpningstid?

Maten er dessverre helt middels. Kyllingfiletene i kyllingretten var gode, men sausen tam.

Interiøret er litt ubestemmelig. De tomme vinflaskene stilt i en rekke langs disken, fikk stedet til å se noe amatørmessig ut - som det egentlig ikke er.

Tatt i betraktning at så godt som alle restaurantene i Oslo sviktet i påsken anno domini 2014, ble dette nærmest frelse hva mat gjelder.
Publisert: 19.04.2014Flere restauranter med
i Oslo:

Brasserie France

La Brasserie

Løvebakken

Mona Lisa

Plah

Xich Lo

Opphavsrett © 2006-2020 FemStjerner.no | Sitemap