Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: London
Sake no Hana


En restaurant for det 22. århundre!Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 11 av 15
Prisnivå: Høy


Sake no Hana er en japansk restaurant, med islett av panasia. Den er situert midt i Mayfair, i den mest eksklusive av alle bydelene i London. Stedet kan ligne en forseggjort utgave av Nobu, med den forskjellen at servicen er ti ganger triveligere og atmosfæren alt å foretrekke.Posh, men avslappet, synes jeg er treffende for Sake no Hana. Stedet er knyttet til Hakkasan-restaurantene. Det antyder michelinstjerner og avantgarde-interiør.

Sake no Hana er innbegrepet på økobevissthet i luksusklassen. Kombinasjonen er selvsagt et stort paradoks. Japansk minimalisme bygd gammemessig opp med treverk av bambus. Ganske trivelig, men det tar litt tid å venne seg til. Svært mørk belysning om kveldene gjør stedet ekstra eksotisk og koselig.

Vi gikk for setmenyen til 49£ (minimum 2 pers). Alt var fantastisk, både hver rett og rekkefølgen, helt inntil man kom til dessertene. Da fikk man plutselig smaksmessig uforløste puddinger som knapt kan karakteriseres som middels engang. (De skulle jobbe fram bedre desserter, det lovet de.) Men bevares, bedre asiatisk mat, tilpasset den europeiske gane, er vel vanskelig å få noe sted i verden.
Sake no Hana
23. St. James Street, Tlf. 0207 925 8988
Åpningstider. Man-tors. 12-15, 18-23, Fre. 12-15, 18-23.30, Lør. 12-16, 18-23.30. Søn. Stengt.
Publisert: 18.05.2014Flere restauranter med
i London:

Benares

Foliage

Gordon Ramsay at Claridge’s

Le Gavroche

Maze

Sake no Hana

The Restaurant (Ritz)

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap