Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Bergen
Café Opus


Mollstemt Café OpusMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 7 av 15
Prisnivå: Middels-lav


Café Opus på Bergen storsenter er dessverre et av de svakere spisestedene knyttet til et kjøpesenter. Du finner Opus både på Vestkanten og på Bergen Storsenter. Opus på Storsenteret er, rent estetisk, ikke så ille når du befinner deg i de indre delene av kafeen, de ytre delene, de som grenser mot rulletrappen, er altfor knyttet opp mot butikkene. Skal en kafé og restaurant se bra ut i et kjøpesenter, så må den være avskjermet, slik som de indre delene av Opus er. Møblene er helt greie, veggene utsondrer dessverre for mye hverdag, mens utsikten er relativt spennende.

Inne i kafeen er det samlebåndsprinsippet som gjelder: du henter alle tingene selv, betaler, får en plastdings som lyser når maten er ferdig, går etter hvert tilbake til disken og henter maten. Alt foregikk i høyt tempo. Mannen ved kassen var veldig ivrig på å få oss til å velge tilbehør, men vi klarte så vidt å summe oss slik at vi styrte unna ekstra ost, ekstra bacon etcetera. Cola (35 kr) måtte man fylle i selv fra en dispenser. Den manglet kullsyre.

Kyllingen i Lun Thai kyllingsalat (147 kr) var tørr. Her burde man lære av thairestaurantene som rører ingrediensene nennsomt sammen slik at smaken blir mye saftigere og bedre enn det vi fikk på Opus. Nudlene var forresten overraskende gode. Burger pulled pork (152 kr), et sporty forsøk på å innføre en ny rett, ble for lite pulled. Tykke biter svinekjøtt sammen med en nokså dau salat. Hamburgerbrødet av typen man lar halvparten ligge igjen på tallerkenen. En aning bismak på kjøttet trekker ned. Til dessert valgte jeg Peanut Brownie til sympatiske 45 kroner. Dessverre hadde kaken stått for lenge slik at bunnen var blitt tørr og litt hard. God Oreo Dream Pai (62 kr).

Jeg velger å gi Opus ”Ok minus”. Det var helt greit å sitte innerst inne i lokalet (husk innerst!), åpningstidende er fantastiske og prisene er sympatiske, men maten var dessverre under middels. Jeg utfordrer herved Opus-ansatte til å ta opp hansken. Forsøk å komme dere opp på nivå med Vista, der hvor byens beste spisested, knyttet til et kjøpesenter, befinner seg.

Café Opus
Bergen Storsenter
Strømgaten 8, Tlf. 55960944
Åpningstider: Man-fre. 09-21. Lør. 09-18.
Publisert: 25.07.2015Flere restauranter med
i Bergen:

Bryggen Tracteursted

Café Opus

Casa del Toro

Chilli Tapasbar Fløyen

Con Fresco

Da Stefano. Restaurant og catering

Den sultne engel

Ikea Food

Kroathai Åsane storsenter

Ma-Ma-Thai

Mekong River. Restaurant & Take Away

Meny Bistro (Studentsenteret)

Pranzo (Galleriet)

Restaurant China House

Restaurant No 13 (2013)

Søstrene Hagelin

Wesselstuen

Yang Tse Kiang (2015)

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap