Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Bergen
Tasty


Kaos på kjøkkenetMat:
Interiør:
Service:
Poeng: 8 av 15
Prisnivå: Rimelig


Leone de Mare er lagt ned. Det er synd. Det var en restaurant som serverte god middelhavsmat og hadde noe dynamisk og moderne ved seg – noe man kan savner i Bergen blant de etniske. Jeg merket meg også at Leon var en stor favoritt på Tripadvisor.

Ja, ja, ingen vits å gråte over spilt spagetti - det får man også på nystartede Tasty, som har tatt over Leones lokaler. Jeg er vanligvis skeptisk til restauranter som forsøker å rekke over for mange retter og for mange lands kjøkken. Noen greier det, for eksempel Tandoori Tapas Bar som serverer både spansk og indisk.

I det vi kom inn i det varme lokalet, fant vi et bord med masse halvfylte glass og tallerkener og servietter. Ettersom vi ikke fant noen servitør, flyttet vi alle glassene, tallerkenene, serviettene og det brukte bestikket bort til nabobordet – som heller ikke var ryddet.

Hva gjør man når den ene servitøren er på ferie og den italienske kokken er syk? Jeg syntes synd på madamen som både måtte servere og lage maten. Vi ventet lenge før vi til slutt gikk bort til disken for å bestille øl. Ikke noe mer øl. Ok, en 0,5l karaffel med Tariquet (148 kr). Vannet kom aldri. Vi bestilte en Cola zero og fikk til slutt en 1,25! liters plastflaske på bordet – som jeg nå ser ikke ble med på regningen!

Matsalen var halvfull og madamen jobbet heroisk. Uflaks at jeg skulle komme på en slik katastrofekveld. Vi så gjennom fingrene med at maten tok så lang tid – selv om jeg som anmelder jo ikke kan se gjennom fingrene med det. De italienske forrettene kunne man ikke bestille denne kvelden. Vi gikk for thaiforretter. Så kom kveldens store overraskelse. Kylling Satay (45 kr). Aldri smakt den bedre. Virkelig fet og rund på smak. Femmer! Tom Khan Gai-suppen (45 kr) var syrlig, med fine, møre kyllingstykker oppi. Jeg bestilte en kyllingfilet (189 kr) fra den italienske menyen (Pollo alla Pizzaiola), og fikk skje og kniv som bestikk. Det var noget kuriøst å spise kyllingfilet med skje. Panangen til fantastisk rimelige 129 kroner, smakte som om den skulle kostet det dobbelte. Et par av rettene fortalte meg at denne kokken, som jobbet for livet hele kvelden, virkelig kan lage mat. Jeg glemmer aldri kyllingsatayen.

På den andre siden, for et rot, for et kaos. Men skal man spise rimelig, så er dette absolutt et sted å ha i mente. Det er ikke vakkert der inne, men prisnivået, og smaken på enkelte av rettene, gjør dette til et interessant hverdagssted.

Tasty. Italian & Thai Restarant
Øvregaten 14. Tlf. 93929199/92555666
Åpningstider: Tirs-søn. 12-23. Man. Stengt

.


Publisert: 22.09.2016Flere restauranter med
i Bergen:

Brazil Churrascaria

Acido Coctailbar & Restaurant

Alléhjørnet Thai Restaurant

Anne & JC, Café & Conditori

Arti (Kong Oscars gt. 8) (Restauranten er nedlagt)

Asian Corner (Matbørsen)

Aspendos Café & Restaurant (Restauranten er nedlagt)

Baker Brun - Telegrafen

Bar Kollektivet

Bar Kollektivet

Bar-B-Que (Restauranten er nedlagt)

Baroli (Restauranten er nedlagt)

Bekkjarvik Gjestgiveri

Big Horn Steak House

Bocca

Brasserie 22 (Restauranten er nedlagt)

Bryggeloftet

Bryggeriet Scene/Restaurant/Mikrobryggeri (Zachariasbryggen)

Bryggestuene

Brød & Vin

Buddha Café (Restauranten er nedlagt)

Café Augustin

Café Aura

Café Bastant (Bastant i Øvregaten er nedlagt)

Café Opera

Café Opus (Vestkanten Storsenter)

Cafe sze Chuan

Chiang Mai Thai Restaurant

Chili Tapasbar (Matbørsen)

Chillout TravelCentre

China Palace

China Palace

Classic Restaurant

Cornelia

Cyclo

Dampen

Den lille risbollen

Dickens

Dolly Dimple’s (Torgalmenningen)

Don Pippo

Dr. Wiesener

EAT (2010-anmeldelsen)

Egon

ENTR3

Era Bar og Restaurant

Ferdinand på Engen

Fillini Restaurant & Bar

FISH Restaurant

Fjord Fusion

Opphavsrett © 2006-2019 FemStjerner.no | Sitemap