Om oss Anmeldelser Bergen Lisboa London Oslo Paris Porto Nyheter

 
Restauranter: Bergen
Bare Restaurant & Bar på Bergen Børs Hotel


Børsvinneren anno 2017Mat:
Interiør:
Service:
Poeng: 15 av 15
Prisnivå: Høy


I filmen "The Family Man" spiller Nicolas Cage hovedrollen som superrik og vellykket forretningsmann som, gjennom livets tilskikkelser, plutselig nedgraderes og blir, på litt urealistisk vis,medlem i en vanlig sosialdemokratisk familie med stram økonomi på Long Island. En kveld inviterer han sin fru på en bedre restaurant i Manhattan og idet han gjenkjenner smaken av noe trøffel-foie-gras-aktig, bryter han ut: Åååå som jeg har savnet denne smaken.

Slik var det også for meg idet jeg kjente smaken av den første venteretten. Verdensklasse! Det er sjelden jeg spiser så spennende som på Bare sin nye gourmetrestaurant.

Bare tar vare på gjestene, fra start til mål. Først havner man i baren, en litt blekere variant av speilsalen i Versailles. Vakker - og fra 1862!. Festmåltidet begynner med at man blir servert noen snacks - smak av en annen verden - gourmetverden. De var faktisk de aller beste på hele menyen.

695 kroner for seks retter er ikke mye med tanke på denne matkvaliteten. Noen av rettene var, rent smaksmessig, blant de beste jeg noensinne har smakt.Jeg gidder ikke skrive ned hver detalje. Rettene er så detaljerte i sin ingrediens-rikdom. Det vil bare seigpine leseren. Men vær trygg på at alt er gjennomtenkt, innovativt og framkaller eksplosjoner i munnen. Dessuten, dette er mat som er svært vanskelig å lage. Vakkert er det også.

Det er i grunnen bare ett å si: Bestill!

NB. Eneste innvendingen er at vi var ble halvmette etter seks retter. Større hovedretter og alt er perfekt.

Bare Restaurant & Bar
Torgallmenningen 2
Åpningstider: Man-lør. 17-23.
Tlf. 400 02 455
Publisert: 26.03.2018Flere restauranter med
i Bergen:

Bare Restaurant & Bar på Bergen Børs Hotel

Bare Vestland

Colonialen (Kong Oscars gate)

Soya Restaurant

Opphavsrett © 2006-2020 FemStjerner.no | Sitemap